BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜ

Bölümümüz Mezunları ile Online Toplantı Programı Düzenlendi

13.12.2023 14:56

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü hocası Öğr. Gör. Mustafa Fahri Mirhanoğulları tarafından koordine edilen programda bölümümüzden mezun olan öğrencilerimiz ile online toplantı programı gerçekleştirildi.  Toplantıya Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elif Özdil Demirel, Öğr. Gör. Derya  Şevli, Öğr. Gör. Özcan Gökhan ve mezun öğrencilerimiz katıldı.

8 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Mezunlarla Buluşma etkinliğinde mezunlarımızın kariyerleri ve beklentileri üzerine sohbet edildi ve bilgilendirmeler yapıldı. Toplantıda öğrencilerimizin üniversitemiz bünyesinde bulunan Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sürekli Eğitim Merkezi etkinliklerinden haberdar edilebilmesi için web sitemizde bulunan Mezun Bilgi Sistemi'ne mutlaka kayıt yapmaları gerektiği ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Yetenek Kapısı ve Kariyer Kapısı platformları tanıtılarak bu platformlara kayıt yaptırmaları ve hizmetlerden istifade etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunuldu.